0318 - 621 181
Installatiebedrijf Techniek Beheer
Grootveld 10
6715 EW, Ede

0318 - 621 181
[email protected]

Service & onderhoud

Uw CV-ketel maakt elk jaar gemiddeld zo'n 1000 branduren. Het is dan ook raadzaam om met enige regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Na afloop van de onderhoudsbeurt wordt een rookgasanalyse uitgevoerd en bent u weer zeker van een veilige installatie die naar behoren functioneert. Bovendien blijft u op deze manier verzekerd van een zo zuinig mogelijk werkende installatie. Installatiebedrijf Techniek Beheer voert service en onderhoud uit aan Nefit, Remeha en Intergas HR combiketels. Wij voeren geen service en onderhoud uit aan HR combiketels welke zijn aangesloten aan gezamelijke rookgaskanalen (CLV systemen in appartementen). Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden en mogelijkheden.

 

Bijvullen

Bijvullen van uw CV-Ketel

Wanneer de waterdruk van uw CV-ketel afneemt, kan het systeem uw woning niet meer goed verwarmen. Ook kunt u problemen krijgen met de warmwater toevoer. Een CV-ketel behoort een druk te hebben tussen de 1.5 en 2 bar. Deze is af te lezen op de meter. Wanneer de druk te laag is, dient de CV-ketel bijgevuld te worden. Dit kunt u gewoon zelf doen:

  • Schakel de verwarming uit
  • Sluit de vulslang aan op de kraan en laat de slang vollopen
  • Sluit nu de andere kant van de vulslang aan op de CV-ketel
  • Hou tijdens het vullen de meter in de gaten. Wanneer deze weer tussen de 1.5 en 2 bar zit, kunt u de kraan weer dichtdraaien en de vulslang loskoppelen.

Laat u het bijvullen van uw CV-ketel toch liever aan een expert over, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

 

Ontluchten

Ontluchten van radiatoren en expansievat

Heeft u last van radiatoren die slechts gedeeltelijk of helemaal niet warm worden? Dan kan het zijn dat er teveel lucht in uw verwarmingssysteem zit. Dit kunt u verhelpen door uw verwarmingssysteem te ontluchten:

  • Neem het ontluchtingssleuteltje
  • Begin altijd bovenin met ontluchten; dus als u een huis met meerdere verdiepingen heeft, altijd op de bovenste verdieping beginnen en vervolgens naar beneden toe werken.
  • Draai het ventieltje op de radiator open. U hoort er nu lucht uit ontsnappen. Zodra er water uit komt, draait u het ventieltje weer dicht.
  • Zo werkt u alle radiatoren af.

Lijkt het u toch te ingewikkeld? Dan kunt u het ontluchten van uw radiatoren natuurlijk ook gewoon aan ons uitbesteden.

 Storing melden

Voor het melden van een storing of defecten kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Wij doen er alles aan om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Installatiebedrijf Techniek Beheer
Grootveld 10
6715 EW Ede

Telefoon: 0318 - 621 181
E-mail: [email protected]