0318 - 621 181
Installatiebedrijf Techniek Beheer
Grootveld 10
6715 EW, Ede

0318 - 621 181
[email protected]

Service & onderhoud

Uw CV-ketel maakt elk jaar gemiddeld zo'n 1000 branduren. Het is dan ook raadzaam om met enige regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt er door een van onze specialisten gekeken naar storingen en kleine defecten. Eventuele versleten onderdelen worden vervangen. Na afloop van de onderhoudsbeurt bent u weer zeker van een veilige installatie die naar behoren functioneert. Bovendien blijft u op deze manier verzekerd van een zo zuinig mogelijk werkende installatie.

Installatiebedrijf Techniek Beheer biedt u tevens de mogelijkheid om een servicecontract af te sluiten. Hierbij worden service en onderhoud voor een gestelde periode geleverd, tegen een vast, laag bedrag per maand. U bent dus verzekerd van een snelle service én u komt niet voor onverwachte kosten te staan.

Bijvullen

Bijvullen van uw CV-Ketel

Wanneer de waterdruk van uw CV-ketel afneemt, kan het systeem uw woning niet meer goed verwarmen. Ook kunt u problemen krijgen met de warmwater toevoer. Een CV-ketel behoort een druk te hebben tussen de 1.5 en 2 bar. Deze is af te lezen op de meter. Wanneer de druk te laag is, dient de CV-ketel bijgevuld te worden. Dit kunt u gewoon zelf doen:

  • Schakel de verwarming uit
  • Sluit de vulslang aan op de kraan en laat de slang vollopen
  • Sluit nu de andere kant van de vulslang aan op de CV-ketel
  • Hou tijdens het vullen de meter in de gaten. Wanneer deze weer tussen de 1.5 en 2 bar zit, kunt u de kraan weer dichtdraaien en de vulslang loskoppelen.

Laat u het bijvullen van uw CV-ketel toch liever aan een expert over, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

 

Ontluchten

Ontluchten van radiatoren en expansievat

Heeft u last van radiatoren die slechts gedeeltelijk of helemaal niet warm worden? Dan kan het zijn dat er teveel lucht in uw verwarmingssysteem zit. Dit kunt u verhelpen door uw verwarmingssysteem te ontluchten:

  • Neem het ontluchtingssleuteltje
  • Begin altijd bovenin met ontluchten; dus als u een huis met meerdere verdiepingen heeft, altijd op de bovenste verdieping beginnen en vervolgens naar beneden toe werken.
  • Draai het ventieltje op de radiator open. U hoort er nu lucht uit ontsnappen. Zodra er water uit komt, draait u het ventieltje weer dicht.
  • Zo werkt u alle radiatoren af.

Lijkt het u toch te ingewikkeld? Dan kunt u het ontluchten van uw radiatoren natuurlijk ook gewoon aan ons uitbesteden.

Onderhoudsabonnement

Installatiebedrijf Techniek Beheer adviseert altijd om een onderhoudsabonnement af te sluiten. Hiermee heeft u namelijk altijd een specialist achter de hand die kleine storingen en defecten direct voor u kan repareren. Dit zorgt er weer voor dat de installaties optimaal blijven werken. Bovendien komt u zo ook nooit voor onverwachte uitgaven te staan: voor een onderhoudsabonnement betaalt u een klein, vooraf vastgesteld bedrag per maand. Hiermee bent u altijd goedkoper uit dan wanneer u in het geval van problemen met spoed een monteur moet laten komen. Bovendien geeft het u een hoop zekerheid!

Wilt u meer informatie over het afsluiten van een onderhoudsabonnement? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf Techniek Beheer!

 Storing melden

Voor het melden van een storing of defecten kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Wij doen er alles aan om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Installatiebedrijf Techniek Beheer
Grootveld 10
6715 EW Ede

Telefoon: 0318 - 621 181
E-mail: [email protected]