0318 - 621 181
Installatiebedrijf Techniek Beheer
Grootveld 10
6715 EW, Ede

0318 - 621 181
[email protected]

Sanitair

Installatiebedrijf Techniek Beheer Ede is een specialist op het gebied van sanitaire werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen, vervangen of renoveren van uw sanitaire voorziengen.

Renovatie

Een grondige renovatie van de sanitaire ruimtes in uw woning is een specialistische klus. Wanneer sanitaire voorzieningen niet op de juiste wijze aangesloten worden kunt u hier nog jaren problemen aan overhouden.  Het renoveren van een sanitaire ruime is een ingrijpende klus, maar vaak een stuk voordeliger dan wanneer u alles nieuw zou laten plaatsen. Met een renovatie krijgt uw badkamer of toilet weer een frisse uitstraling, tegen zo laag mogelijke kosten. 

Nieuwe sanitaire voorzieningen

Wanneer u bijvoorbeeld bij nieuwbouw of verhuizing een andere woning betrekt, kan het zijn dat de sanitaire ruimtes niet geheel aan uw wensen voldoen. In dat geval kunt u ervoor kiezen om alles nieuw te plaatsen. Het kan ook voorkomen, bijvoorbeeld in het geval dat u een nieuwbouwwoning betrekt, dat u mag beslissen hoe u de sanitaire ruimtes wilt hebben. Een groot voordeel, want zo kunt u alles helemaal naar uw eigen smaak inrichten. Installatiebedrijf Techniek Beheer Ede kan u voorzien van een deskundig advies op het gebied van nieuwe sanitaire voorzieningen. Tevens kunnen wij de installatie van sanitaire voorzieningen van begin tot eind voor u verzorgen.

Ontvangt u graag deskundig advies en een daarbij behorende offerte? Neemt u dan gerust contact met ons op!