0318 - 621 181
Installatiebedrijf Techniek Beheer
Grootveld 10
6715 EW, Ede

0318 - 621 181
[email protected]

Loodgieters werk

Loodgieterswerk is al sinds jaar en dag een specialisme waar iedereen soms noodgedwongen, en vaak onverwachts, van gebruik moet maken. Vaak gaat het om kleine defecten of storingen die u zelf niet kunt verhelpen. Installatiebedrijf Techniek Beheer Ede is de specialist die u zoekt. Wanneer u ons inschakelt, bent u altijd verzekerd van het beste resultaat.

Aanleg

Of het nu gaat om het aanleggen van rioleringen, waterleidingen, gasleidingen en sanitaire installaties, in zowel bestaande woningen als nieuwbouw woningen, Installatiebedrijf Techniek Beheer is van alle markten thuis.

Onderhoud

Voor het behoud van de riolering, leidingen en installaties is regulier en preventief onderhoud vereist. Daarom kunt u bij Installatiebedrijf Techniek Beheer een onderhoudscontract afsluiten op het werk dat wij bij u aangelegd hebben. Tijdens het onderhoud wordt alles grondig nagekeken en kan indien nodig direct ingespeeld worden op slijtage of andere voorkomende storingen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.


Legionella preventie

Legionella is een gevaarlijke bacterie die kan ontstaan wanneer water de kans krijgt om lang stil te staan in delen van het watersysteem waar op dat moment geen waterdoorstroming mogelijk is. Wanneer mensen deze druppeltjes inademen of binnenkrijgen, kunnen zij daar ernstig ziek van worden.

Dit is natuurlijk iets dat u wil voorkomen. Bent u niet zeker van uw watersysteem of is er binnen uw huis of bedrijf voor langere periode een bepaalde sanitaire voorziening niet gebruikt? Twijfel dan niet en laat Installatiebedrijf Techniek Beheer een legionella onderzoek uitvoeren. Zo weet u zeker dat uw huis of bedrijfspand geen sporen van legionella bevat. Wij als deskundig bedrijf kunnen u helpen te voorkomen of verhelpen.